Εισηγητές της learn365.gr

null

Αντώνιος Δάσκος

Εισηγητής

Ο Αντώνης γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου το 1969 και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α).

null

Απόστολος Παλάσκας

Εισηγητής

Ο Απόστολος Παλάσκας είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργασιακή πείρα σε Πωλήσεις Λιανεμπορίου και σε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

null

Στάθης Παναγουλάκος

Εισηγητής

Ο Στάθης Παναγουλάκος είναι πτυχιούχος του Τμήματος
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εργάστηκε πολλά χρόνια στις πωλήσεις, έχοντας ως βάση την εκπαίδευση Professional Sales Skills, από την εταιρεία XEROX Hellas A.E.

null

Νίκος Κανέλλος

Εισηγητής

O Νίκος Κανέλλος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου του Πειραιά, Bachelor of Science in Economics και του Polytechnic University of New York, USA, με ειδίκευση στο Marketing και την Επιχειρησιακή Έρευνα, Master of Science in Operations Research and Marketing.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής

Με τη σειρά των μαθημάτων e-learning προσφέρουμε τη δυνατότητα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων αλλά και ατόμων που θέλουν να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το www.doortraining.gr