Εισηγητές της learn365.gr

null

Αντώνιος Δάσκος

Εισηγητής

Ο Αντώνης γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου το 1969 και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α).

null

Απόστολος Παλάσκας

Εισηγητής

Ο Απόστολος Παλάσκας είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργασιακή πείρα σε Πωλήσεις Λιανεμπορίου και σε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

null

Στάθης Παναγουλάκος

Εισηγητής

Ο Στάθης Παναγουλάκος είναι απόφοιτος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Παν. Πειραιώς και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες στις πωλήσεις και στο line management.​

 

null

Νίκος Κανέλλος

Εισηγητής

O Νίκος Κανέλλος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου του Πειραιά, Bachelor of Science in Economics και του Polytechnic University of New York, USA, με ειδίκευση στο Marketing και την Επιχειρησιακή Έρευνα, Master of Science in Operations Research and Marketing.

null

Ζωή Λιόλιου

Εισηγήτρια

Η Ζωή είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, MBA από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

null

Χρήστος Τζιόρας

Εισηγητής

Ο Χρήστος γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1967 και έχει ένα παιδί. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Είναι κάτοχος Master in Business Administration (Athens MBA) του ΕΜΠ & ΑΣΣΟΕ, καθώς και  MSc στις Νέες τεχνολογίες και επικοινωνίες του ΕΚΠΑ.

null

Σόνια Πετροπούλου

Εισηγήτρια

Η Σόνια Πετροπούλου είναι σύμβουλος εκπαίδευσης και εισηγήτρια με εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, έχοντας εξειδίκευση στην Επιλογή & Εκπαίδευση Προσωπικού.

null

Φαίδρα Καλή

Εισηγήτρια

H Φαίδρα είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science (Hons) σε Economics από το Βρετανικoύ Πανεπιστήμιο University of Surrey,  και μεταπτυχιακού τίτλου European MBA in Finance με διάκριση, του Γαλλικού Πανεπιστημίου Ecole Superieure de Commerce et de Management (ESCEM).

null

Γεώργιος Βουσινάς

Εισηγητής

Ο Γεώργιος Λ. Βουσινάς είναι Διδακτορικός Ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Ανώτερο Χρηματοοικονομικό Στέλεχος με πολυετή διδακτική και εργασιακή εμπειρία.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής

Με τη σειρά των μαθημάτων e-learning προσφέρουμε τη δυνατότητα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων αλλά και ατόμων που θέλουν να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το www.doortraining.gr