Ποιοι είμαστε

Η DOOR International κατέχει ηγετική θέση

στη βελτίωση της απόδοσης στελεχών επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 1981 στην Ολλανδία, διαθέτει γραφεία σε 106 χώρες με περισσότερους από 800 εκπαιδευτές, καθοδηγητές και συμβούλους διεθνώς και αποτελεί την επιλογή επιχειρήσεων για τις οποίες η εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών τους είναι στρατηγικής σημασίας.

Η DOOR Training + Consulting με 17 χρόνια παρουσίας

είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο. Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο εκπαιδευτικών προϊόντων και λύσεων που συνδυάζουν προγράμματα που έχει αναπτύξει η εταιρία μας αλλά και κορυφαίες λύσεις που αντιπροσωπεύουμε διεθνώς. Είμαστε στη λίστα των Most Preferred Training Providers της Microsoft ενώ συνεργαζόμαστε σταθερά τα τελευταία χρόνια με πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Μας χαρακτηρίζει το πάθος για ό, τι κάνουμε

BusinessmanLeader_DOOR

ΔΡΑΣΗ

null

Διαθέτουμε πιστοποίηση (ROI Institute) στη μέτρηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

null

Συμμετέχουμε σε ετήσια βάση σε όλα τα συνέδρια του κλάδου μας (CIPD, ATD, SHRM) και ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη.

null

Εξειδικευόμαστε στην ανάλυση εκπαιδευτικών αναγκών (Training Needs Analysis).

null

Διαθέτουμε Microlearning Platform (Code of Talent), μέθοδο με την οποία ενισχύεται η αφομοίωση γνώσεων και δεξιοτήτων μετά από μια εκπαίδευση αλλά μπορεί να είναι και ένα αυτόνομο ψηφιακό εργαλείο απόκτησης γνώσης.

 • null

  Υλοποιούμε εξειδικευμένες ακαδημίες γνώσης για όλες τις βαθμίδες των στελεχών, οι οποίες αποτελούν έναν κύκλο συνδεδεμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης, σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Συνδυάζονται με πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και συνδέονται με τα συστήματα Management της επιχείρησής σας.

 • null

  Εξειδικευόμαστε στην οργάνωση βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων Team Building τόσο σε εξωτερικούς χώρους (OutDOOR) όσο και σε εσωτερικούς χώρους (InDOOR).

 • null

  Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων Keynote Speakers που μπορούν να παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σε πολλές γλώσσες, πλαισιώνοντας μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις της εταιρίας σας. Μέχρι σήμερα έχουμε υλοποιήσει Keynote Speeches για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και διεθνώς.

 • null

  Υπηρεσίες well being. Πρόκειται για ένα σύνολο υπηρεσιών που προάγουν την υγεία και την ευεξία των υπαλλήλων και στελεχών επιχειρήσεων με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας τους καθώς και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, στοιχεία που αποτελούν τη βάση για την υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα στην εργασία. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το εξειδικευμένο εργομετρικό κέντρο myathlete.gr.

 • null

  Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες Coaching. H ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους καταρτισμένους Coaches σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι διαθέτουν επαγγελματική εξειδίκευση (Coaching Niche) σε Executive, Leadership, Performance, Career, Life, Well-being Coaching, κλπ.

 • null

  Κατέχουμε ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών Mystery Shopping σε Ελλάδα & Κύπρο. Είμαστε μέλος του Mystery Shopping Providers Association (MSPA). Έχουμε υλοποιήσει μερικά από τα μεγαλύτερα έργα αξιολόγησης παρεχόμενων υπηρεσιών με χιλιάδες on-site επισκέψεις και κλήσεις.

Ανταποκρινόμενοι στις νέες απαιτήσεις και τις προκλήσεις της εποχής

 Με τη σειρά των μαθημάτων e-learning προσφέρουμε τη δυνατότητα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων αλλά και ατόμων που θέλουν να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους. Τα μαθήματα είναι διαδραστικά με δυνατότητα παρακολούθησης και σε tablet ή κινητό σε χρόνο και χώρο προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα. Όλα έχουν την εγγύηση για την ποιότητα του περιεχομένου της τόσων ετών εμπειρίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης και ανάπτυξης ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το www.doortraining.gr