ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για να αποκτήσετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει, θα χρειαστεί πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πατώντας στο πεδίο Εγγραφή. Στη συνέχεια θα αποκτήσετε έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορείτε να συνδέεστε στο site πατώντας στο πεδίο Σύνδεση. Μετά την επιλογή του μαθήματος που επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε αμέσως με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, ή μπορείτε να ζητήσετε τιμολόγιο.

Οι τιμές είναι τελικές και δεν υπάρχει επιβάρυνση ΦΠΑ.

Ολοκληρώνοντας την online πληρωμή, θα λάβετε τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης στο email σας και θα έχετε άμεση πρόσβαση στο μάθημα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε από όποια συσκευή σας εξυπηρετεί: υπολογιστή, τάμπλετ, κινητό.

Έχετε πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες. Μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα μπορείτε να επισκεφτείτε το μάθημα όσες φορές επιθυμείτε.

Όχι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα με τον ρυθμό και τις ώρες που σας εξυπηρετούν. Εφόσον κάνετε κάποια διακοπή, την επόμενη φορά που θα εισέλθετε, μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο που είχατε σταματήσει. 

Όχι. Το μάθημα δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κάποιον άλλο.

Στο πεδίο της Σύνδεσης, καταχωρώντας το email σας θα λάβετε ένα μήνυμα με οδηγίες για το πώς θα επαναφέρετε το συνθηματικό σας.

Η φιλοσοφία των μαθημάτων elearning δεν επιτρέπει τη λήψη ή την εκτύπωση του μαθήματος. Παρ’ όλα αυτά, σε ορισμένα μαθήματα έχει προστεθεί επιπλέον υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. 

Βεβαίως, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@doortraining.gr ή να μας καλέσετε στο 2109210734 (καθημερινές 9:00-17:00). 

 

Βεβαίως. Σε όλα τα μαθήματα, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή τους, εκδίδεται αυτόματα ψηφιακό πιστοποιητικό με τα στοιχεία σας και με το οποίο βεβαιώνεται η επιτυχής παρακολούθηση του μαθήματος. 

questions