Ζωή Λιόλιου

Lioliou

Σχετικά με τον εισηγητή

Η Ζωή είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, MBA από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σημαντική 16ετή εμπειρία ως Professional Trainer & Coach σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, κατά τη διάρκεια της οποίας δούλεψε στην εκπαίδευση και στο coaching για την ανάπτυξη των ήπιων δεξιοτήτων.  Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής από το 2015 (από τον ΕΟΠΠΕΠ) και Πιστοποιημένη Coach από το 2016 (EMCC- Senior Practitioner level).

Η Ζωή προσφέρει επιτυχώς υπηρεσίες εκπαίδευσης και coaching σε ανώτερα και μεσαία στελέχη. Από τον Σεπτέμβριο του 2018, συνεργάζεται με την DOOR Greece ως Master Trainer και Coach και ειδικεύεται στα ακόλουθα: πωλήσεις, διοικητικές δεξιότητες, διαχείριση της συναισθηματικής αναστάτωσης, διαχείριση χρόνου, εξυπηρέτηση πελατών, κ.α.. Επιπλέον, η Ζωή είναι πιστοποιημένη στην Λογικοθυμική & Γνωσιακή- Συμπεριφορική  προσέγγιση (Rational- Emotive & Cognitive Behavioral Theory-Albert Ellis Institute, Νέα Υόρκη) και παρέχει χρήσιμες τεχνικές για την αντιμετώπιση των μη ορθολογικών πεποιθήσεων που επηρεάζουν την επαγγελματική απόδοση και την προσωπική ζωή.

Στον ελεύθερο χρόνο της προσφέρει εθελοντικά καθοδήγηση σε νέους πτυχιούχους και επιχειρηματίες, καθώς και σε ΜΚΟ. Εκτός από τα ελληνικά, που είναι η μητρική της γλώσσα, μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.